|
|
#1 (permalink) |
|
|
AŞK'IN MASALI-OKUMANIZI ÖNERİYORUMAŞK'IN MASALI
Size bir uyumadan önce bir masal anlatayım..bir ada varmış ve bu ada’da, bütün duygular yaşıyormuş: mutluluk, hüzün, bilim ve birçok daha..aşk ta vardı..birgün, bu duygulara bir bildiri geldi: bütün duygular bu adayı terk etemeleri gerekti.Sebep, ada okyanusun sularıyla boğulacaktı. Bütün duygular sandallarını topladılar ve adayı terk etmeye hazırlandılar. Aşk adada tek kalmayı tercih eden duyguydu. Aşk son saniyesine kadar bu cennet köşesinde olmak istemiş. Ada sonuna kadar okyanusla boğulmaya yaklaşırken, gitme zamanı olduğunu karar vermiş. Yardım isteyecek birisini aramaya başlamış. Tam o sırada oradan Zenginlik büyük bir tekne ile önünden geçiyordu. Aşk: Hey Zenginlik beni de alır mısın? Zenginlik: Üzgünüm ama teknemde çok altın ve gümüşüm var ve sana da yer kalmadı, demiş. O zaman, Aşk, Gurur’a bağırarak, sordu: Gurur, beni de alır mısın? Gurur, kendine has bir tepkiyle: ![]() Üzgününm, ıslanmışsın, alamam, güzel yahtımı bozarsın şimdi, demiş. Ask’ın gözleri birdenbire, Hüzünü görünce ona da aynı şeyi sordu. Hüzün, üzgünüm ama, tek başıma kalmaya ihtiyacım var, dedi. Sonra, Aşk, Mutluluğu gördü, aynı şeyi ondan da istedi. Ama Mutluluk öyle mutluydu ki, Aşk’ın sesini bile duymuyormuş. Aşk bu çaresizlikte, ağlamaya başlamış. Tam o sırada bşr ses duymuş: gel Aşk senin için teknemde yer var, diyordu. Bir yaşlıydı. Aşk kurtulduğuna öyle mutluydu ki yaşlının ismini sormaya bile unutmuştu. Limana geldiklerinde, yaşlı yoluna devam etmeye başladı. Aşk buna çok şey borçlu olduğunu anlayarak, Bilime sordu: Yaşlının adı Zamandı..Aşk bunu duyunca yine Bilime sordu: Bana kimse yardım etmezken Zaman niye yardım etti ki? Bilim öyle büyük bir erdemle gülümsedi ve şöyle cevap verdi: Sadece Zaman Aşk'ın ne kadar güzel biri olduğunu anlayabilecek tek kişiydi.. |
|
|
|
#2 (permalink) | ||
![]() Üyelik Tarihi: 28-09-2007
Durum:
Ruh Hali:
Üye Numarası: 330
REP Gücü : 125
REP Puanı : 275
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
AŞK'IN MASALI-OKUMANIZI ÖNERİYORUMÇok güzel ... Elleriniz dert görmesin. Değerli paylaşımınız için çok teşekkür ederim...
|
||
|
| Yandaki 2 Üye Bu Mesaj İçin AYGEN Üyesine Teşekkür Ettiler: | tunga (03-05-2010) |
|
|
#3 (permalink) | ||
![]() Üyelik Tarihi: 22-05-2009
Durum:
Ruh Hali:
Üye Numarası: 34026
REP Gücü : 2
REP Puanı : 80
REP Seviyesi :
![]() |
AŞK'IN MASALI-OKUMANIZI ÖNERİYORUMGene hoş bir konu bulmuşsun Hasret'in kızı.Paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum....
|
||
|
| Bu Mesaj İçin Yandaki Kullanıcı tunga Üyesine Teşekkür Etti: |
|
|
#4 (permalink) |
|
|
AŞK'IN MASALI-OKUMANIZI ÖNERİYORUMDeğerli Dostlar,
Bu hikaye aslında anonim biri tarafından yazlımıştır. Ben sadece, o satteki acelemizle tercüme ederek, hata imla kurallarına dikkat etmeyerek sizinle paylaşmanın sevincini yaşadım.. Beğendiğiniz için, ben teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgiyle. Konu ALYA tarafından (03-05-2010 Saat 11:01 AM ) değiştirilmiştir. |
|
| Bu Mesaj İçin Yandaki Kullanıcı Üyesine Teşekkür Etti: | tunga (03-05-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
| Forum Teknik Bilgileri | Tasarım Bilgileri |
| Amblem ve Forum Şarkısı Turkiye-Forum.Org'a ait olup Tasarımı:SWORDX'e aittir. Alıntı yapmak izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır. |