|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: 03-06-2008
Ruh Hali:
Üye Numarası: 6701
REP Gücü : 6
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
![]() |
Arkadaşlar günlük sohbetlerimizi, anlık istek ve sorularımızı, cevaplarımızı burada paylaşalım, böylelikle diğer konularda, konudan sapmamış oluruz...
|
||
|
|
|
| Bu Mesaj İçin Yandaki Kullanıcı HUN Üyesine Teşekkür Etti: | guzelcem (11-09-2009) |
|
|
#2 (permalink) | ||
Ruh Hali:
REP Seviyesi :
![]() |
Herkes normal konuşmalarını yapıp sonuna BANN..!! yazıyor,
Veya yeni gelen üyeler ilk nereye gideceğini bilemiyor.. Umarım bu bir çözüm olur... ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
bak bu guzel oldu...iyi fikir sağoll
ayrıca herkes dedığın ben oluyorum galiba soylemen yeterli kardesim... Konu MaviMelek tarafından (06-28-2008 Saat 01:36 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: lütfen arka arkaya yazmayalim flood hos bir görüntü olmuyor ...:) |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
Ruh Hali:
REP Seviyesi :
![]() |
Herkes normal konuşmalarını yapıp sonuna BANN..!! yazıyor,
Veya yeni gelen üyeler ilk nereye gideceğini bilemiyor.. Umarım bu bir çözüm olur... ![]() Hayır seni kastetmedim Başbuğ .. ama konuyu senin için açtım.. mesela sana kpssye kaç oturum veya ne için gireceğini sormak istiyorum ama bunu yapacak bölüm yok özel mesajlarla olacağına konu açayım dedim.. Kızma ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
tamam kardesım..bı sorun olursa acıkca ıletebılırsın bana...komplekslı deılım bu konudaa...
ben işletme mezunuyum daha bu sene mezun oldum ama alesten 86 alınca yuksek lisans yolum acıldı...bunada bı kez basvurmus bulundum..aslında yuksek lısans okuyacagımmm.amacım doktora....sen?? ayrıca ben cumartesi ve pazar sabah oturumlarına gırecegım |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
![]() |
hep dersmi konusucaniz siz simdi
![]() neseee bitince dersiniz mavimelek diye ses edin ben damlarim hemen ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||||||
Ruh Hali:
REP Seviyesi :
![]() |
Hangi üniversitede okudun..? Ben kamu yönetimi mezunuyum... alese hiç girmedim işe yaramıyor diye.. çünkü ne olmak istesek sınavı var, hiçbir kurum mastır sormuyor.. bende giriyorum pazar sabah ve öğleden sonra..
yarından sonra mümkünse bir daha hiç konuşmayalım hatta mesela senin içinde şunu söyleyebilirim, dün muhabbetinizi bölmedim ama bende künefeye bayılırım ![]()
Konu HUN tarafından (06-28-2008 Saat 01:42 AM ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||||||
Ruh Hali:
REP Seviyesi :
![]() |
MaviMelek o kadar künefeyi yiyemez bize de biraz kalır diye çok bekledim ama maşallah hiç niyeti yok gibi görünüyor..
|
||||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||
![]() |
yaaff bak yine hatirlattiniz bana yaa
![]() ben künefe istiyom ![]() ![]() hun sen al beraber yiyelim olarmii??? ![]()
|
||
|
|
|
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
| Forum Teknik Bilgileri | Tasarım Bilgileri |
| Amblem ve Forum Şarkısı Turkiye-Forum.Org'a ait olup Tasarımı:SWORDX'e aittir. Alıntı yapmak izinsiz kullanmak kesinlikle yasaktır. |